divendres, 29 de gener del 2010

L'Escola d'Hoteleria de Lleida presenta el licor d'orujo d'arbequina


L'Escola d'Hoteleria de Lleida ha presentat aquest divendres el licor d'orujo (oruxo) d'arbequina. Els visitants podran assaborir durant els tres dies del certamen aquesta beguda destil·lada d'origen gallec. L'escola, al llarg Saló, realitzarà diferents presentacions de plats i begudes amb el comú denominador de l'oli d'oliva verge extra.

Entre moltes altres especialitats gastronòmiques es podran degustar galetes i madalenes fetes amb oli verge extra; mini-orelletes o gormanteries d'oli. També han elaborat un canaló d'oli amb salmó marinat i poma àcida; una infusió de fulla d'olivera amb estèsia que regula la tensió i el sucre i una taronja amb vinagreta d'oli i sal 'maldon'.

En aquesta edició de la fira participaran prop de 25 alumnes per dia oferint un seguit de tastos entre els visitants.