diumenge, 27 de gener del 2008

Marichita per homes i Gallardo en dones guanyardors de la 5ª Cursa de l’Oli

Amb un èxit de participació i només 33 minuts 53 segons, Josep Lluis Marichita el corredor del Club Atlètic Baix Andorra s’ha proclamat vencedor de la 5ª Cursa de l’Oli en la categoria general masculina. En la femenina ha estat la corredora del Sicoris Club de Lleida, Maria Jose Muñoz Gallardo qui amb un temps de 43 minuts 56 segons s’ha fet amb la victoria.

Pel que fa als atletes locals, el primer classificat en arribar ha estat Xavier Sauquillo del Club Atlètic Borges i Campió Interclubs per Lleida, qui tot i el fred i la boira ha afirmat que “ha estat una cursa molt maca”. Sauquillo ha definit el recorregut com un trencacames sobretot en els dos quilòmetres finals però ha animat a participar en altres edicions perquè malgrat els 10 quilòmetres 200 metres considera que “és una cursa accessible a tothom”.

En aquesta cinquena edició els participants han passat dels 400 als 525 i això que des de dilluns es va haver de tancar la inscripció per excés d’alfluència. Sauquillo ha qualificat aquest creixement imprevist a la una fèina de fons realitzada perquè “quan tractes bé els corredors amb l’entrega de dorsals, esmorzars i obsequis, al final t’ho acaben reconeixent”. El president del Club, Jordi Pagès creu que l’èxit té a veure amb el cronometratge per xip que fa impossible cap errada de temps en sortida i arribada.