dissabte, 26 de gener del 2008

La Cofradía del Aceite de Navarra proposa celebrar una festa capitular a Borges



La satisfacció per la rebuda de la seva Confraría ha provocat que els dirigents de la mateixa hagin decidit proposar fer un “capítol”, festa anual de la confraría, a les Borges Blanques, a la qual assistirien una representació de totes les confraries gastronòmiques d’Espanya i fins i tot, alguna d’estrangera.

La Cofradía del Aceite de Navarra ha suggerit també fer arribar la producció dels olis de l’Estat espanyol a l’estranger perquè consideren que tenen una excel·lent qualitat i lamenten que gairebé no siguin coneguts a altres països com França o Alemanya.

Per Jose Antonio Alonso Irujo, fundador de la Confraria navarresa la bona presentació dels olis i dels estands de la Fira de les Borges Blanques demostren que a Catalunya s’ha fet un esforç important en màrqueting. Durant l’acte d’agermanament amb la Confraria de l’Oli de les Terres de Lleida, Alonso Irujo ha insistit també en difondre el missatge de relacionar el consum de l’oli amb la salut.

Aquest és el primer acte d’agermanament de la Confraria catalana però els dirigents de l’organització lleidatana asseguren que no serà l’últim per les nombroses sol·licituds al respecte.